Home

Rouwverwerking


Afscheid nemen, rouwen doe je niet alleen....

En toch... soms heb je het gevoel dat geen mens het echt begrijpt, dat je jezelf kwijt bent; dat je te moe bent om alles nog te dragen.

Dan is het goed om met anderen te praten; die dit ook doormaken; die je niet vreemd vinden; aan wie je niet alles moet uitleggen; die het echt begrijpen.

Het geeft je het gevoel niet alleen te zijn.
Want rouwen hoef je niet alleen te doen....

Praten met lotgenoten, delen van pijn en verdriet, moed vinden bij elkaar....

Dit kan in de rouwgroep. Hulp en ondersteuning in onze parochie bij het rouwprocess indien een van uw geliefde komt te overlijden. Contactpersoon is mevrouw Wil Hand.


Rouw- en verwerkingsgroep

Wil Hand, verpleegkundige en toegerust met cursussen bij het Landelijk Steunpunt Rouwverwerking organiseert samen met Bea van Oudenaaren rouwverwerkings- en contactgroepen, waarin nabestaanden met elkaar over de veranderingen in hun leven kunnen praten en elkaar tot steun kunnen zijn. In deze rouwverwerkings- en contactgroep zullen nabestaanden elkaar ontmoeten als lotgenoten, bij wie zij begrip, herkenning en erkenning vinden. Zij zullen ervaringen uitwisselen en elkaar op gedachten en ideeën brengen. Zij zullen ontdekken dat zij niet alleen staan in hun verdriet.

De rouwverwerkings- en contactgroep komt 7 keer bij elkaar inclusief een kennismakingsgesprek. De groep komt op maandagmiddag van 14.00-16.00uur bij elkaar in boekwinkel “Het Kruispunt”. Kruisweg 1067a. De groep start op 6 november bij voldoende aanmeldingen.

Heeft u vragen/ bent u geïnteresseerd neem dan contact op met het parochie secretariaat tel: 023 5638145 dagelijks tussen 9 en 12 uur of mail naar: secretariaat@joannesdedoper.nl

Wil Hand neemt dan contact met u op. 


Contact Rouwgroep

Wil Hand

Mail: gjbrandsewmhand@hetnet.nl?subject=Vraag via de website over de Rouwgroep