Home

Tentoonstelling Kerstgroepen

Wij organiseren een tentoonstelling met meer dan 100 groepen, in Het Fundament. Van maandag 17 december tot en met zondag 6 januari. De tentoonstelling is elke middag, behalve eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag van 13.30 uur tot 17.00 uur open. De groepen komen uit de verzameling van Karel Schrooyen uit Wouw en wordt aangevuld met de nog nooit getoonde kerstgroepen van Henk Koning uit Hoofddorp. Iedereen is hartelijke welkom!  Toegang is gratis!!

Prachtige locatie in onze Parochie

De gewelvenkelder Het Fundament onder onze kerk is uitgegraven en verbouwd tot een unieke locatie in Hoofddorp en biedt ruimte voor tal van activiteiten voor binnen en buiten onze parochie. Regelmatig activiteiten zoals lezingen, tentoonstellingen maar ook onze werkgroepen maken er graag gebruik van voor bijeenkomsten en vergaderingen.

Mer informatie of reserveren? Neem contact op met het secretariaat of de coördinator van Het Fundament. Activiteiten moeten wel passen binnen het kader van onze kerk.

Contact Het Fundament  
Kruisweg 1069, Hoofddorp
tel (secretariaat)
023 - 563 81 45
 
Het Fundament valt onder de beheerscommisie Parochiehuis
coördinatoren beheerscommissie

Ria van der Veldt
Jos Eeken
   
Woensdagavond maaltijden
en eerste zondag
van de maand lunches
Coördinatie
Raminah van Eer

   

Avondmaaltijden elke woensdagavond

Elke woensdagavond zal een maaltijd worden geserveerd in Het Fundament onder onze kerk. Iedereen is welkom om gezamenlijk een gesprekje aan te gaan onder het genot van een eenvoudige maaltijd. Kosten zijn 5 Euro per persoon. maaltijden beginnen om 18:00 uur.

Graag aanmelden bij Raminah van Eer.


Zondagmiddag Lunches

Elke eerste zondag van de maand organiseren we een lunch in het Fundament. Na de viering eerst een kopje koffie en dan samen lunchen.

Graag aanmelden bij Raminah van Eer.Kom gezellig naar het Fundament a.s. woensdag

Wat eten wij op

       

            
          


          
      
        

              
          
     
              

       


Graag aanmelden bij

Raminah van Eer.

Via Boekwinkel Het Kruispunt: 023-5617392